O kolačićima

Kolačić nije ništa drugo nego vrlo mala tekstualna datoteka. Kada posjetite web stranicu, poslužitelj postavlja tu datoteku na vaš uređaj. Točne informacije pohranjene na kolačiću razlikuju se od web stranica do web stranica, ovisno o tome koje su informacije potrebne za određeno korisničko iskustvo. U većini slučajeva količići će vas identificirati na neki način.

Kolačiće koje koristimo

Tehnički kolačići koji generiraju naš CMS ne prikupljaju podatke s uređaja posjetitelja i obično čuvaju informacije u obliku identifikacijske sesije koja osobno ne identificira korisnika. To su strogo tehnički kolačići koji se temelje na enkriptiranom hash-u koji ne moraju biti blokirani da bi bili u skladu s GDPR-om. I dalje ih možete blokirati odbijanjem pravila kolačića. Ovi se kolačići brišu nakon zatvaranja web preglednika.

Statistički kolačići omogućuju nam brojanje posjeta i izvora prometa, tako da možemo razumjeti interakciju posjetitelja s web stranicom anonimno prikupljajući i izvještavajući o podacima. Ovi kolačići nam pomažu da znamo koje su stranice najviše i najmanje popularne i vidimo na koji način posjetitelji koriste naše web stranice kako bismo mogli poboljšati korisničko iskustvo za buduće posjete.
Budući da Google Analytics koristimo s aktiviranom opcijom anonimizacije, što znači da ne pratimo vašu IP adresu, kolačići će i dalje biti postavljeni u vaš web preglednik čak i ako odbijete pristanak kolačića.

Više o Google Analytics kolačićima možete pronaći u tablici u nastavku:

[table id=”2″ /]

Ako želite onemogućiti praćenje putem usluge Google Analytics na svim web stranicama, odaberite opciju klikom na sljedeću poveznicu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Funkcionalni kolačići na ovoj web stranici su neophodni i ne zahtijevaju odobrenje. Oni omogućuju značajke bez kojih ne biste mogli koristiti web stranicu kako je planirano, kao što je prikazivanje važnih lokacija na Google kartama ili korištenje naših online obrazaca sa zaštitom od neželjene pošte. Funkcionalni kolačići spremaju se na vaš uređaj samo za vrijeme dok pregledavate web stranicu.

Kolačići se ne koriste za pristup korisničkim podacima ili za praćenje aktivnosti korisnika nakon napuštanja naših web stranica.

Informacije

BALINA d.o.o., za trgovinu i usluge
Ulica 141. brigade Hrvatske vojske 6
21000 Split, Hrvatska
OIB: 41155221201
MBS: 060320394
IBAN: HR0723400091110684344
Privredna banka Zagreb, PBZ

Kontakt

 Balina d.o.o. © 2024. Sva prava pridržana.

Dodaj u košaricu