Tko prikuplja podatke?

BALINA doo, za trgovinu i usluge, Ulica 141. brigade Hrvatske vojske 6, 21000 Split, Hrvatska; (u daljnjem tekstu: “mi” ili “BALINA doo”), u našim uslugama prikupljamo i obrađujemo osobne podatke u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima.

Koji se podaci prikupljaju?

Osobni podaci su podaci koji se odnose na identificiranu osobu ili osobu koja se može identificirati, au ovom slučaju to su vaše ime i prezime, broj telefona i elektronička pošta. Vaše osobne podatke prikupljamo kada naručujete robu u web trgovini ili kada koristite “obrazac za kontakt” na web stranici BALINA doo.

Koji je pravni temelj za obradu podataka?

Osobni podaci potrebni su u procesu realizacije tražene usluge ili upita. Također će se koristiti za daljnju međusobnu komunikaciju. Vaši podaci dostupni su samo BALINA doo osoblju.

Hoće li se podaci dijeliti s trećim stranama?

BALINA doo ni pod kojim uvjetima podatke prikupljene sa svojih web stranica, neće učiniti dostupnima trećoj stranici, osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

Kako ćete se koristiti informacijama?

Osobni podaci prikupljaju se prije svega kako bi se osiguralo pružanje tražene usluge i najučinkovitiji odgovor na vaš upit.

Prilikom slanja Vaših osobnih podataka, slažete se da nas kontaktirate i tako uključite u našu bazu podataka kako biste dobili tražene usluge. To smatramo Vašim izričitim pristankom na kontakt.

Koliko dugo će se podaci hraniti?

Čuvat ćemo vaše podatke koliko god je potrebno za postizanje svrhe za koju ih rješavamo.

Koja prava ima subjekt podataka?

Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi vaših osobnih navedenih podataka, povlačenju vaše privatnosti u bilo kojem trenutku i brisanju vaših osobnih podataka kada više nisu potrebne za gore svrhe.

Imam li pravo na dobivanje informacija i opoziva?

Imate pravo od nas u svakom trenutku zatražiti informacije o podacima koje smo prikupili o vama.
Ako ste dali pristanak za korištenje podataka, možete ga opozvati u bilo kojem trenutku.

Sve zahtjeve i upite za informacije ili prigovore za obradu podataka potrebno je poslati na ašu elektroničku poštu balina@balina.hr .

Informacije

BALINA d.o.o., za trgovinu i usluge
Ulica 141. brigade Hrvatske vojske 6
21000 Split, Hrvatska
OIB: 41155221201
MBS: 060320394
IBAN: HR0723400091110684344
Privredna banka Zagreb, PBZ

Kontakt

 Balina d.o.o. © 2024. Sva prava pridržana.

Dodaj u košaricu